.


Naboerne Kommer


Anholt Fyr og Gellerupparken

Vi fortæller ikke længere historier på denne blog. 'Naboerne kommer' var vores 2010-projekt. Nu kan man følge os på http://www.detperifereselskab.dk/



torsdag den 19. august 2010

Tang til tørre



Vi vil tage noget af Anholt med til Gellerupparken i næste uge. Vi vil have havet med. For her på øen er bølgerne, den salte lugt, havbrisen, vinden fra Kattegat, mågeskrigene, fugten, det omskiftelige lys, alt det der hører havet til, hele tiden omkring os, i os. Den oplevelse og den følelse vil vi prøve at tage med til Gellerupparken.


Det gør vi med noget fra havet. Vi samler det, skyller det, tørrer det, pakker det, fragter det og pakker det ud i en lejlighed på Gudrunsvej. Det er tang, alle slags: blæretang, sukkertang, ålegræs, brede farverige tangvækster, små smalle tangfingre, salte tangplader, mangearmede slags, sortfarvede tangstrimler, sammenfiltrede tangbundter, noprede tangarter og glatte glinsende typer.

Vi samler tang og tørrer det for at have noget med herfra. Tang, ting og minder, som vi kan bruge til at skabe noget nyt. Skabe en oplevelse for vores gæster og besøgende.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar